Igazgatói köszöntő

Szeretettel köszöntöm a Tatabányai Szakképzési Centrum Mikes Kelemen Technikum és Szakgimnázium oktatási formái és lehetőségei iránt érdeklődő kedves látogatókat az iskola tantestülete és dolgozói nevében!

A következő oldalakon ismertetőt találnak iskolánk életéről és tevékenységéről. Az elmúlt évek tapasztalatai azt bizonyítják, hogy mind a fiatalok, mind a felnőttek megtalálták számításaikat a nálunk működő iskolatípusokban.

A toll és a mécses iskolánk emblémáján azt jelképezi, hogy iskolánk nyitva áll, és lehetőséget kínál mindazoknak, akik pályaválasztás előtt állnak, akik pályamódosításra kényszerülnek, vagy hátrányos helyzetükön változtatni szeretnének. Sokszínű oktatási formánkat a mécses jelképezi megvilágítva a továbblépés lehetőségeit.

Az iskolákban oktató pedagógusok azt a célt tűzték maguk elé, hogy ebben nyújtanak segítséget valamennyi hozzánk beiratkozott tanulónak.

Kívánom, hogy gyűjtsön és kapjon minél több információt intézményünkről honlapunkon keresztül. Bízom abban, hogy felkeltettük érdeklődését, arra biztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is!


Vargáné Vojnár Katalin
igazgató